Eerdere e-commerce benchmark onderzoeken

Ecommerce
Benchmark en Retail
2016

Dit rapport is gebaseerd op de resultaten van de Ecommerce Benchmark en richt zich op de retail sector. Op basis van de anonieme resultaten biedt dit rapport u meer informatie over de verschillen tussen de subsectoren, bedrijfsgrootte en landen. Bovendien zijn deze cijfers aangevuld met de opvattingen van toonaangevende e-commerce professionals en biedt u een aantal praktische tips

Download het rapport

Ecommerce
Benchmark en Fashion
2015

Dit Ecommerce Benchmark & ​​Mode rapport geeft inzicht in de wereldwijde mode retail industrie. Aan de hand van de 21 KPI’s van de Ecommerce Benchmark, wordt informatie aangeboden over de verschillende sectoren, bestaande Menswear, Womenswear, Baby- en Kinderkleding, Schoenen en Body Fashion. Welke sector heeft de laagste conversie ratio?

Download het rapport

Ecommerce
Benchmark Nederland
2015

Heeft u een webshop en wilt u meer inzicht in de Nederlandse ecommercemarkt? Het “Ecommerce Benchmark-rapport’ wordt in samenwerking met Marktplaats Zakelijk gemaakt en is gebaseerd op de uitkomsten van de Ecommerce Benchmark. Hierdoor geeft het inzichten in de gehele Nederlandse ecommercemarkt.

Download het rapport